donderdag 18 maart 2010

LAAX


Hey Allemaal,
Zo wat een drukke week, vandaar ff geen blogje :)Deze foto's zijn van vorige week toen was het nog winter..brr Op de onderste foto woon ik bij het bovenste raam. Ik werd wakker en ik keek naar buiten en ineens was alles wit!
Ik ben nog steeds echt zo blij met mijn nieuwe huisje, het voelt al echt thuis.
Op school ben ik lekker bezig met allemaal projecten. Een project gaat over cultuur en communicatie en dat vind ik een heel leuk vak. Ik krijg veel theorie, discussiƫren over wat nu eigenlijk communicatie is (werd wel tijd na 4 jaar studeren haha) en daarnaast een eigen onderzoek naar cultuur. Bijv van hoeveel culturen eet ik wekelijks eten? of waar in Zurich is de Nederlandse cultuur zichtbaar.
Verder ben ik druk bezig met een pitch voor de eindexamen tentoonstelling van het Zhdk, het zou zo grappig zijn als een buitenlandse student hem wint.. We hebben helaas erg weinig tijd maar ik moet en zal winnen!!

Afgelopen weekend heb ik geskied!! Ik ben met twee huisgenootjes(zie foto)en twee andere vrienden naar LAAX geweest. Het zou matig weer worden maar we hoopte op een opklaring. We stonden om 6 uur op en na een lange reis stonden we om 10 uur op de piste. Ik heb er heerlijk van genoten en het was echt een top dag. Het blijft waarschijnlijk wel maar bij een keer want het was super duur.. maar het was het zeker waard.

Dikke kus voor iedereen,
Eva